Afegit per el 19-05-2013

RENOU és una col·lecció de reportatges culturals que aniran apareixent regularment en la plataforma audiovisual 9 EXILI.
RENOU té com a fonamental objectiu omplir un gran buit: la divulgació de la cultura que es desenvolupa al marge dels mercats i els mitjans de masses.
Però RENOU no té vocació d’agenda, sinó testimonial.
RENOU és una revista transcultural: assumim que la cultura d’un país implica creus de camins entre diferents tendències, tant filosòfiques com a estètiques.
RENOU vol obrir un diàleg entre el passat i el futur, entre tradicions i avantguardes, entre patrimoni heretat i renovació cultural.
RENOU defensa la cultura lliure al País Valencià.

GRUP de TREBALL LLIBERTES
Direcció i continguts. – Jesús Peralta
Producció i realització. – Ana Fayos
Grafisme. – Raquel Casa
Assessorament lingüístic. – Rosa Albiol

Encara que ens hem assignat uns rols dins del grup, les funcions de cadascun no estan delimitades. Ja siga treball tècnic, periodístic, administratiu o filosòfic, les decisions que prenem són fruit de moltes reunions i converses dutes a terme fins i tot durant l’enregistrament dels esdeveniments que decidim cobrir. Creiem en el treball col·lectiu, i tots aportem en tots els aspectes. Dins d’aquesta dinàmica de treball, tenen un gran valor la capacitat d’iniciativa, els posicionaments ètics i la creativitat.
Lluitem per una televisió adulta i plural, al marge de les audiències. Una televisió que siga un mitjà de difusió d’idees. Una televisió lliure, informativa, cultural i sobretot experimental. Una televisió nova que no caiga en els caducs i castradors discursos unitaris. Perquè en l’era global ha d’existir una televisió expansiva basada en el pensament divergent.”

Compartir

    Categoria:

    Actualitat, Renou

    Deixa un comentari

    La teua adreça de correu electrònica no es publicarà. Camps necessaris *

    *