Added by on 2014-03-19

 

Tot i que la falla Arrancapins va declarar en els 80 RTVV entitat “non grata” per l’abandó de la llengua i la desviació dels seus principis que li donaven sentit, fou una de les primeres en emetre un comunicat de suport als treballadors i contra el tancament, tot i que no defugia les responsabilitats d’alguns treballadors.
Setmanes abans de falles ens convidaren a col·laborar en aquestes festes. Aixi fou com ens donaren l’oportunitat de plantar la torre de control del CPP de Burjassot la nit del 14 de març. Diumenge 16 de març acudirem de nou a la falla Arrancapins per fer el programa #QuèVolsCremar. Son molts els col·lectius ciutadans que tenen bona cosa per cremar, hagués estat impossible convocar-los a tots. Convidant la gent de l’AMPA del Cremona i de l’Associació de Víctimes de l’accident del Metro 3J hem volgut donar veu a aquells que mai la tindrien en un “típic” programa de falles però que tenen tantes coses a llançar al foc.
Pel programa passaren col·lectius com Ca Revolta, les Falles Populars Combatives, l’Associació d’Estudis Fallers o el Comitè d’Empresa de RTVV.
Diumenge els treballadors de RTVV tornarem a treballar des de dins de l’edifici de Canal 9 gràcies a la falla Arrancapins. Eixe edifici de fusta i cartró cremarà demà dia 19 però no defallirem fins que recuperem la ràdio i la televisió de totes i tots els valencians.
Cada convidat al programa ens va dir què volia cremar amb un resultat ben higiènic: Si poguerem complir amb el desig del foc purificador cremariem la ignorància, l’individualisme, les actuacions amb falta de respecte, la corrupció, la manipulació, la repressió, la persecució de la diferència, l’accident del metro, la indiferència al dolor i més en concret la indiferència per part del govern al dolor humà, la Junta Central Fallera (si més no el seu president) o aquelles lleis que fan als treballadors més pobres o que arraconen la nostra llengua.

La falla Arrancapins i el mon faller ens ha fet viure que és possible allò que tantes voltes hem dit. Si ens ajuntem tots i totes podem fer possible el món que volem.

Vos convidem a veure el programa i a llançar al foc de la nit de dimecres tot allò que vos faça mal com a poble.

Compartir

    Category:

    Actualitat

    Deixa un comentari

    La teua adreça de correu electrònica no es publicarà. Camps necessaris *

    *