Added by on 2014-04-28

INVENTARI ESTELLÉS

La creació d’avantguarda sonora del compositor valencià Miquel Àngel Múrcia i Cambra es concebuda com un delirant i desvergonyit clam. Estellés és desbastat amb clara voluntat provocadora per donar pas a unes composicions de música de cambra que es fundeixen amb l’expressió corporal, l’electroacústica i la recitació poètica d’Amàlia Garrigós, la veu compromesa amb la cultura.
Vos presentem un sufocat inventari, furtiu, desbastat, barroc, precari, íntim, meticulós i estrambòtic. Vàlvula d’escapament, d’alliberament personal i col.lectiu.

És tracta d’un espectacle format per 21 peces de música de cambra per a piano, electroacústica, clarinet i flauta travessera. Un projecte d’avantguarda musical amb pinzellades de multidisciplinarietat creativa.

El darrer any ha estat declarat per institucions públiques i privades l’Any Estellés. L’objectiu és recordar i donar a conéixer el poeta de Burjassot en el 20è aniversari de la seua mort. Ell és un dels poetes valencians més coneguts pel nostre poble que volia ser un entre tants, un més al que el trobaríem sempre al servei del seu País.

Han estat molts els creadors que han musicat els seus versos. Des d’Ovidi Montllor, passant per Al Tall, Maria del Mar Bonet, Remigi Palmero, Miquel Gil, Paco Muñoz, Rafa Xambó o Cinta Massip, entre d’altres de la cançó d’autor. Ara és la música d’avantguarda contemporània valenciana qui li ret homenatge. L’Inventari Estellés és un clam a la Cultura des de Burjassot al Món.

Compartir

    Category:

    Actualitat, Cultura

    Deixa un comentari

    La teua adreça de correu electrònica no es publicarà. Camps necessaris *

    *