Added by on 2014-04-24

CONCERT RAFA XAMBÓ “T’ESTIMO TANT SONETS DE SHAKESPEARE”

El concert es va celebrar a l’Auditori Alfons Roig de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València el dia 20 de febrer de 2014. Rafa Xambó el va dedicar especialment als treballadors de RTVV, que no pogueren assistir a l’estrena del Micalet en coincidir amb el dia terrible en què decretaren el tancament de RTVV i Rafa fou cessat com a membre del consell d’administració.  Un grup de càmeres de Mildenou, l’associació dels treballadors de RTVV, ens vàrem encarregar de fer un enregistrament complet de l’acte.

“Tal com estan les coses quant a la cultura, la llengua i la música en valencià, plantegem també l’acte com l’expressió de la dignitat de la nostra cultura i la manifestació de la nostra capacitat per produir amb qualitat dins la migradesa de recursos i mitjans. Per això també és tan important el suport de les universitats i de la Xarxa Vives en aquest context de bloqueig i persecució del Consell de la Generalitat quant a la cultura i la llengua”, va eScriure l’artista en la convocatòria del concert.

L’assistència del públic va confirmar que l’espectacle que ofereix Rafa Xambó és una proposta colpidora i magnífica al panorama actual de la música en català. De fet, és la primera vegada que es musiquen els sonets de Shakespeare en català.

El format de l’espectacle, piano –Salva Vázquez-, violoncel- Matthieu Saglio- i veu i guitarra -Rafa Xambó-, contribueix a fer de l’experiència de l’escolta una vivència intensa que combina el bo i millor del format de trio clàssic amb els accents del jazz i el rerefons de la cançó popular contemporània. La ductilitat del piano i la intensitat lírica del violoncel s’alien amb la veu i guitarra de Rafa Xambó per fer-nos sentir  una experiència inoblidable.

www.rafaxambo.net

 

Compartir

    Category:

    Actualitat, Cultura

    Deixa un comentari

    La teua adreça de correu electrònica no es publicarà. Camps necessaris *

    *