Added by on 2014-10-11

 

El pròxim 14 d’octubre, a les 20 hores, tindrà lloc al teatre Olympia, carrer Sant Vicent nº 44 de València, l’acte de presentació de la MESAV, la Mesa Sectorial de l’Audiovisual Valencià.

Com ja sabreu, MILDENOU hem sigut promotors d’aquesta important iniciativa que aglutina a tots els col·lectius relacionats amb l’audiovisual valencià. En la MESAV estan representades les associacions d’actors, periodistes, guionistes, dobladors, directors, tècnics, empresaris i també membres destacats del món de la docència.

El primer fruit d’aquesta iniciativa i d’aquesta col·laboració ha sigut la redacció d’un extens document en el qual s’arrepleguen les directrius del que hauria de ser el futur del sector audiovisual valencià. Estem establint les bases d’un nou entorn proveït de mecanismes que impedisquen que es repetisquen errors del passat.

També hem mantingut interessants contactes amb representants polítics i tots han mostrat el seu suport a la nostra iniciativa, i s’han declarat receptius a qualsevol informe que des de la MESAV se’ls faça arribar. Anem a demostrar que existeix un sector viu que reclama la seua participació en la gestió de la complicada situació en la qual ens trobem.

La imatge d’un col·lectiu qualificat, nombrós i fort és imprescindible per a reivindicar el nostre paper en el disseny del futur del nostre sector. Exigim que es compte amb nosaltres per a la redacció de la Llei de l’Audiovisual que està elaborant la Generalitat i que se’ns consulte per a la definició de polítiques audiovisuals realistes.

Estan convidats professionals i estudiants del sector audiovisual valencià, així com representants d’entitats cíviques i culturals. L’acte comptarà amb la presència de representants de totes les associacions que integren el col·lectiu de professionals del sector audiovisual valencià, i de membres destacats del sector docent. Estan també convidats tots els partits polítics de la nostra comunitat.

L’acte servirà també per a posar a la disposició de la ciutadania els informes que ha estat elaborant la MESAV durant els últims mesos, i que proposen iniciatives de recuperació de l’activitat audiovisual, tan vinculada a la nostra realitat sociocultural i tan necessària com a sector industrial estratègic.

L’organització és a càrrec de les següents associacions:

 • ATRAU, Associació de Treballadors de l’Audiovisual Valencià
 • MILDENOU, Plataforma d’afectats i afectades per l’ERO a RTVV
 • UP, Unió de Periodistes
 • AAPV, Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians
 • EDAV, Escriptors de l’Audiovisual Valencià
 • CPD, Col·lectiu de Professionals del Doblatge
 • Associació de Directors de Cinema Valencians
 • AVAPI, Asociación Valenciana de Productores Independientes
 • UJI, Universitat Jaume I de Castelló

Esperem també comptar amb la vostra assistència. Us preguem confirmació.

Salutacions.

MESAV
Mesa Sectorial de l’Audiovisual Valencià

Compartir

  Deixa un comentari

  La teua adreça de correu electrònica no es publicarà. Camps necessaris *

  *