Afegit per el 14-04-2013

Arcadi Oliveres
Economista, Catedràtic d’Economia de la UAB i defensor del Drets Humans

El pretigiós economista Arcadi Oliveres analitza l’actual crisi econòmica i assegura, entre altres coses, que l’euro no perdurarà com a moneda única i es trencarà en dos. Per a este catedràtic, els països sense tecnologia com són els del sud acabaràn treballant “a la xinesa”. Esta política imposada per la troika comunitària comporta el retall de sous i dels drets laborals, i està sent aplicada severament pel govern de Rajoy. Arcadi Oliveres assegura que esta situació només acabarà quan els ciutadans s’unisquen en defensa del que és de tots.

Realització i edició: Alvaro Olavarría. Imatge: Alberto Ortizá i Alvaro Olavarría

Entrevista realitzada el 8 d’abril de 2013

Compartir

  Deixa un comentari

  La teua adreça de correu electrònica no es publicarà. Camps necessaris *

  *

  5 Comments

  • Bolivariana 5 years ago

   Grácies Rosa !!

  • Jordi 5 years ago

   Fantàstica l’entrevista! I als peus de les Sitges de Burjassot!!! Enhorabona Rosa i l’equip tècnic. L’edició molt bona. I Arcadi se n’ix com sempre.

  • Bronski 5 years ago

   Quantíssim de trellat! Impressionant Arcadi Oliveres, molt bona entrevista de Rosa.

   Molt bon treball, l’enhorabona a l’equip de 9 exili. Ja m’haguera agradat a mi que aquesta fóra la tònica general de Canal 9!

  • Òscar Martínez 5 years ago

   Però què GRAN és Rosa!!!!! Enhorabona per una entrevista de QUALITAT amb majúscules! És una vertadera pena no haver pogut vore-la a RTVV. Temps al temps…

  • Gràcies per l’entrevista i per la iniciativa. Tant de bo, com diu n’Oliveres, aquesta crisi siga, en efecte, una oportunitat; i, pel que fa a Canal 9, tant de bo aquest 9exili siga la llavor de la televisió pública valenciana del futur. Mols ànims, valents.